A sikeres rendezvényen felül

Szolgáltatásaink

Minden adva van a helyismeretemmel, de amihez tényleg kell a nyelvismeret és a 16+ év rendezvényszervezési tapasztalat, az a hivatalos ügyek precíz kezelése.  Hiszen nem szeretnénk ezen aggódni, vagy ebben hibákat elkövetni. Velünk minden aggodalomtól megkíméled magad!

Másik nagyon fontos rész, az összes kellékek  beszerzése és igénybe venni minden egyes nászutasokat megillető kedvezményt, professzionális szolgáltatásokat kapni elérhető árakon.

alvin-mahmudov-172232-unsplash
photos-by-lanty-719702-unsplash

Természetesen a ceremónia fontos kelléke a menyasszonyi csokor. Ebben is a legjobbat adjuk neked.

Emlékezetes környezet a romantika szigetén. A hangulat harmonikus és egy életre szól.

A szertartás díszeit minden esetben a természetes egyszerűség adja . Minőségi és dekoratív környezet

Csodálatos cukrászati élmények. A finom ételek és borok után nem maradhatnak el a finomságok sem.

Fantázia Eskövői Útmutató

Mindenben a segítségedre leszek, akár milyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Az eseményeknél és a hivatalokban is.

Már 16+ éve segítek fiatal pároknak a legcsodálatosabb szigeten megvalósítani életük egyik legfontosabb lépését, gyere és éld át a csodát te is.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat.

Tökéletes
Tengerparti Esküvő

Pálmafák, vízesések, Yachtok, luxus, fehér tengerparti környezetben. Jó idő és elérhető távolság, akár egy napon belül a szerelem szigetén. 

Mit is csinál az esküvői szertartásvezető?

Mire elolvasod ezt blog bejegyzést, érteni fogod mit is csinál az esküvői szertartásvezető. Sok kérdés felmerül azzal kapcsolatosan, hogy a szertartásvezető által tartott esküvő hivatalos esküvőnek számít-e

A torta vágása egy külön ceremónia, melyhez nagy hűhót kell csapnunk.

Az elmúlt években az esküvői piacot felforgató és örömet nyújtó divathullám ütötte fel a fejét az esküvői torták piacán, Magyarországon is. Cipruson viszont az esküvői torta nagy szerepet kapott mindig is.  Egyedi, magas minőségű tortacsodákkal látunk el benneteket a leghíresebb cukrászok alkotásaival. A torta az esküvő egyik fénypontja …

Miben Éreznéd jól magad?

A mediterrán, tengerparti esküvőhöz kicsit a nézőpontunkat helyezzük az adott légkörre. Képzeld magad elé, hogy érzed a forrón sütő napot, látod csillogóan kéklő tengert, hallod a tenger hullámainak hangját, érzed a lágy szellőt. Gyönyörű légkör! 

Ebben a miliőben folyamatosan az jár a gondolatodban , hogy szeretnél a tengerben a drága pároddal önfeledten  belemártózni a tengerbe és csókokkal a karjában élvezni a tenger vízét, illatát.  Éld át ezt a hangulatot.  Most felteszem a kérdést: Milyen menyasszonyi ruhában tudod magad elképzelni ilyen környezetben? 

 

Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!