Igy szervezünk ciprusi esküvőket

Vélemények a munkánkról

Mások ezeket mondják Rólunk

Természetesen büszkék vagyunk esküvő szervezői munkánk minőségére és az utaztatási szakmában eltöltött 29 évre. Ezen idő alatt sok ifjú párnak sikerült a tengerparti ciprusi esküvő minden gondját levenni a vállukról, hogy valóban egy életre szóló szép élmény legyen nászúttal egybekötve ez a csodás nyaralás a szerelem szigetén. Összeszedtem pár véleményt, amivel az idők során a vendégeim – mondhatom barátaim – megköszönték munkámat.

Az volt az elképzelésem , hogy találjak egy olyan esküvőszervezőt akinek ha elmondom mit szeretnék  , az megérti az én titkos vágyaimat és pontosan azt ajánlja amire gondoltam. Hiszen nem tudtam elsőnek , hogy mit is kérdezzek , hogyan mondjam el , mit mondjak.

A saját esküvőmet élvezni szerettem volna és nem a vendégekre , vagy egyéb teendőkre figyelni. Azt akartam , hogy teljesen lélekben , gondolatban a párom melletti pillanatot élvezzem .

Mikor ezt a gondolatomat kiengedtem , a facebook-on rátaláltam egy érdekes hirdetésre.  Szimpatikus volt a hölgy aki az esküvőszervező volt és írtam neki, felvettem a kapcsolatot vele.

Nem telt egy nap és válaszolt. Olyan ajánlatot küldött amire gondoltunk. Nem is sokat vaciláltunk , rögtön döntöttünk és lefoglaltunk egy általa javasolt  esküvői csomagot.

Csak ajánlani tudom mindenkinek Georginát aki remekül felkészült esküvőszervező és nagyszerű ember és barát.  Örök barátsággal gondolunk rá.

Egy egyszerű esküvő volt az elképzelésünk a tengerparton ,  a fókusz  a fotóson volt.

Erre mi képtelenek voltunk, hogy ismeretlenül keressünk fotóst Cipruson a saját esküvőnkre. A youtube-on akadtunk rá egy nagyon szép esküvői rövid filmre. Nagyszerű film volt, a profi fotosról árulkodott. Felkerestem a hirdetésen szereplő hölgyet Georginát . Kértem ajánlatot és egy nap múlva meg is érkezett számunkra a nagyszerű ajánlat. Elfogadtuk és lefoglaltuk az esküvői csomagunkat .

Georginát választottuk mert helyi , ciprusi lakós és magyarul beszél, nem beszélve a közvetlenségéről és kedvességéről amit kinyilvánított felénk. Csak bizalmat sugallt felénk. A csapatában dolgozó fotós meg remek munkát végzett. Azt kaptuk amire vágytunk.  Az esküvőszervezése profi volt . Egy gyönyörű és felejthetetlen esküvőt kaptunk . Csak ajánlani fogjuk Georginát és ha Ciprusra megyünk ismét felkeressük , igénybe vesszük az utazási ajánlatát is.

Már nagyon régen elterveztük a párommal, hogy az esküvőnket Cipruson , a szerelem szigetén fogjuk megtartani. Nagyon romantikus természetűek vagyunk és hiszünk a csodákban .  Így már előre kinéztünk egy esküvőszervezőt magunknak és Ő volt Georgina. Követtük a facebook oldalain és már alig vártuk, hogy felkereshessük a kérésünkkel. Azt szerettük volna , ha Ő  szervezné meg az esküvőnket.  Nagyon értette azt amit közölni akart velünk.

25 fővel mentünk az esküvőnkre.

Az utazást is vele szerveztettük. Tengerparton , rengeteg dekorációval , remek fotóssal és a végén egy hatalmas bulival zártuk  életünk legszebb pillanatait. Nem kellett foglalkoznunk semmi mással csak magunkkal. Minden  segítséget és egy profi esküvői szervezést kaptunk.   Azóta a szüleink már kétszer voltak nyaralni Cipruson és Georginával.

A barátaink az idén tervezik ismét az utazást Ciprusra és Georginát fogják keresni. Keressétek Georginát és csodában lesz részetek. 

Mi  saját magunk akartuk megszervezni az egyszerű esküvőnket. Semmi felhajtás , de a sziget milliője az ami vonzott minket, hogy a szerelem szigete. . Abban kerestünk segítséget, hogy a szükséges dokumentumokat megcsinálhassuk. Fogalmunk sem volt róla , hogy hol és hogyan fogjunk hozzá. Mit kell csinálnunk, mit kell beszereznünk és hol tudjuk megtartani az esküvőnket. 

Kutatni kezdtünk  az interneten és a google hirdetésekben ráakadtunk  Georginára aki ajánlott ilyen csomagot.  Az összes terhet levette a vállunkról, minden készen állt mire megérkeztünk Ciprusra.

Egy nagyon egyszerű  esküvőnk volt a Városházán, de a sziget lágysága , nőiessége és a levegőből áradó finomság, a szerelem illata , az elragadott bennünket. 

Ha egyedül szeretnétek megszervezni az esküvőtöket és ha nem vágytok flancra , akkor ajánlom ezt a lehetőséget. Keressétek Georginát, remekül végzi a munkáját.  Azóta már voltunk mégegyszer nyaralni Georginával és a jövőben is ezt fogjuk tenni. Az a tervünk , hogy minden második évben Ciprusra megyünk romantikázni.   

Harminc fővel , a rokonainkkal , testvéreinkkel , barátainkkal szerettük volna megtartani a polgári esküvőnket és egy gyönyörű szigeten. Hallottunk a szerelem szigetéről Ciprusról, hát ennél jobb helyszínt nem is gondolhattunk volna.  Így elkezdtük keresni a legmegfelelőbb esküvőszervezőt ,  aki Cipruson szervezi az esküvőket és magyarul is beszél. Így akadtunk a facebook oldalon Georginára .

Felvettük a kapcsolatot vele és leírtuk, hogy 30 fővel szeretnénk tengerparti polgári hivatalos esküvőt. Leírtuk a részleteket az elgondolásunkról. Georgina kérdezett még néhány dolgot  , egyeztettünk , pontosítottunk .  Az ajánlatai  nagyon profi  szervezésre utaltak.  Gyors válaszok voltak, egyszerű és érthető ajánlatok és javaslatok. Lefoglaltuk az esküvői csomagot szállással , ellátással , dekorációval  és hát gyönyörű esküvőt kaptunk.  Pontosan azt kaptuk amire vágytunk.  Minden évben elmegyünk erre a szép és emlékezetes szigetre. Georginát fogjuk megkeresni ismét az utazási ajánlat miatt is. Nagyon sok szeretettel ajánlom mindenkinek.  Keressétek Georginát.

Mi polgári hivatalos és egyházi katolikus templomi esküvőre vágytunk és mivel tudtuk, hogy a szerelem szigete Ciprus pontosan erre a vágyunkra kerestünk megoldást.  Fogalmunk sem volt arról merre és hogyan és kit keressünk. Majd ráakadtunk Georginára a facebook oldalról.  Ezzel a vágyunkkal mi nem tudtunk volna mit kezdeni , valószínű, hogy még ma is csak álom maradt volna az elképzelt szép esküvőnk ,  ha nem akadunk   Georginára.  Kérdéseinkre , kéréseinkre gyorsan segítséget adott ,  kitöltöttünk az ajánlatkérő  űrlapot és két napmúlva meg is kaptuk a megoldást.

A templomi esküvő miatt a szüleinket és a testvéreinket is magunkkal vittük. Gyönyörű, csodálatos volt , pont olyan amire vágytunk.  Élveztük a saját esküvőnket, minden el volt intézve és minden a helyén volt. 

Mindenki nevében tudom mondani, hogy életünk legszebb napjait

adta nekünk Georgina. Köszönjük neki és csak ajánlani tudoom  bárkinek aki komolyan gondolja az esküvőjét Cipruson.  Jövőre nyaralni megyünk ismét Ciprusra és Georginával.

Nagy esküvőt szerettünk volna, de külföldön. Ehhez kerstünk helyszínt. Mivel Ciprusról hallottuk, hogy a szerelem szigete , egyetlen szerelem sziget a világon csak ott szerettük volna tartani az esküvőnket. De foglamunk sem volt róla , hogy hol keressünk erre ajánlatokat. Végül a facebook-on akadtunk rá Georginára.

Megnéztük a honlapját ami a profizmusról szólt. Egyből tudtuk, hogy őt választjuk. Felvettük vele a kapcsolatot , kaptunk ajánlatot. Nem laci- facáztunk elfogadtuk az ajánlatát. Megszrevzete az utazásunkat is , szállást is. 45 fővel utaztunk az esküvőnkre és hát mit ne mondjak ezt soha nem tudtam volna megvalósítani esküvőszervező nélkül. Georgina személyében pedig egy profi esküvőszervezőre találtunk.

Csodálatos esküvőnk volt és valóban vendég voltam a saját esküvőmön . Gyönyörű volt az esküvői helyszín, lámpák, Pazar dekoráció, luxus csokor , , egész napos fotózás , grill parti , két szintes torta, DJ, pezsgő és sok kedvezmény a létszámra való tekintettel.

Nagyon hálásak vagyunk Georginának , nagyszerű ember és közvetlen kedves és nagyon tudja azt amit csinál. Csak ajánlani tudom Georginát . Keressétek Őt. Azóta már négyszer voltunk Cipruson és ismét őt kértük meg az utazás szervezésével.

 

 

 

 

Próbálkoztunk saját magunk felvenni különböző terminálokkal a kapcsolatot, hogy majd mi megcsináljuk, mert az olcsóbb lesz…..Hát ezt nem sokáig birtuk. Igy Gina olyan pótolhatatlan segitséget , ötleteket adott nekünk, mind a papírmunkák terén , mind a repülőjegy és szálláskeresésben, hogy ez mindent megért. Segítsége nélkül biztos nem találtuk volna meg a megfelelő szállodát.. Ő kisért végig minket és volt velünk végig az egész Cipruson való tartózkodásunk ideje alatt , természetesen addig amig az esküvő le nem zajlott. Ginát a ciprusiak ismerik, nagy a kapcsolati rendszere és főleg nagyon szeretik és ahogy láttuk tisztelik, figyelnek minden szavára , ezt rögtön tapasztaltuk Profi szervezés volt és ez a lényeg.
Zita és Gábor
2009
Az előkészületekkel kapcsolatos teendőket teljes mértékben levették a vállunkról. Körülbelül 5-6 hónapig terveztük az esküvőt az irodával. Kértünk ajánlatot. Először egy általános ajánlatot kaptunk, mindig megköszöntük, hogy gyorsan és nagyon szivesen válaszoltak, majd Skype-n keresztül kezdtünk kommunikálni. Kialakult a végleges esküvői terv. Az időpontot , hamar eldöntöttük, mert az fontos volt, hogy valóban legyen arra az időre esküvőnk amire szerettük volna. Az esküvő dátumának és időpontjának leegyeztetése után , lefoglalta az iroda a repülőjegyünket, szállodát. Minden esküvői „finomság” ezután került sorra.
Melinda És Károly
2008

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Sikerek

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Georgina Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 70 213-7212

E-mail

info@eskuvociprus.hu

Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!