Ciprusi Tengerparti Esküvő

Gyakori kérdések

Népszerű Kérdések külföldön tartandó esküvőnél

Kérdezz nyugodtan, ha nem találod meg a választ az alábbi pontokban:

Örömmel válaszolnék erre a kérdésedre, de sajnos információ nélkül, hogy mit szeretnétek,    – képtelenség válaszolnom. Ehhez egy kis segítség kérdés: Mit szeretnél ?

Létezik egy TANÁCSADÁS CSOMAG , ha Önállóan akarjátok intézni az esküvőtök   szervezését.  Segítség Nektek az esküvőtök szervezéséhez  egy tanácsadó beszélgetés.

Létezik egy BASIC – ALAPCSOMAG – hivatalos esküvőhöz   – olyan párok részére    ajánljuk, akik csak az elindulásban, a hivatalos eljárásban kérik a segítségünket. A  szervezés első lépésben ad segítséget, időpont egyeztetés és a szükséges dokumentumok
adminisztrációjával járó gondokat leveszi a vállatokról. Hogy Ne legyen elutasítás a   hivatalokban.

Létezik egy teljes körű ESKÜVŐ SZERVEZÉSI CSOMAG azon párok részére , akik   az esküvőjük teljes szervezésében kérik a segítséget. Az esküvőszervezés az esküvő   napját megelőző időszakra vonatkozik. Az esküvő napján nincs jelen az   esküvőszervező. Szállodai esküvő napján az esküvői koordinátor tartózkodik a  helyszínen . Nyílt helyszínen tartandó tengerparti esküvőnél egyedül kell megoldanod  a helyszíni teendőket.
Tolmácsról, dekorációról, csokrokról, tortáról fotósról és minden más apró részletről  pld., hogy a torta ne olvadjon el mire sor kerül a tortavágásra , a csokor idejében megérkezzen és ne hervadjon le mire a ceremónia ideje érkezik el, helyszínre   érkezéshez a személyszállításról stb., – magatoknak kell gondoskodni.

Létezik egy PRÉMIUM CSOMAG azoknak a pároknak, akik esküvőjük minden részletéhez kérik a segítségünket. Az esküvő napján lévő teendőket is ellátom. Végig szervezünk és kísérünk minden lépésen.

Az esküvő egy rendezvény . Az esküvőszervező rendezvényt szervez, –  a Te esküvődet. Az esküvődet   rendezi meg abból a célból , hogy a  ázasságkötési szertartásotok a kívánalmaknak létrejöjjön és az álmaitok szerint meg is valósuljon. Az esküvő szervező megvalósítja a Te elképzelésedet a gyakorlatban , létrehozza azt.  Tehát a legtöbb esetben , amennyiben valóban szép esküvőt szeretnél , szükséged van rendezvényszervezőre. Az esküvőszervező a legtöbb idejét csodálatos esküvői helyszíneken  tölti, helyszíneket keres és egyeztet, dekorációt egyeztet, virágosokkal egyeztet, cukrászokkal egyeztet, fotósokkal dolgozik együtt , árakat egyeztet , esetleg zenekarokat hallgat meg ,  meghívókat válogat, tortát kóstol ,  – egy „filmet” rendez valójában.  Rendezvényszervező .

  1. Előírás, hogy rendezvényt csak az szervezhet , az tarthat aki képzett okleveles rendezvényszervező. Cipruson előírás a rendezvényszervező  esküvőszervezésre.
  2. Hivatalos esküvőnél az Anyakönyvi hivatal az alap teendőket látja el csak. Nem szervez esküvőt. Adminisztrációs feladatokat lát el.
  3. Külföldön tartandó esküvőnél amikor nincs helyismereted, nem beszéled az ország anyanyelvét , nincsenek gyakorlott, kitapasztalt szolgáltatóid és csak frissen szerzett kapcsolatrendszered van esetleg, majd a  helyszínen derül ki, hogy valójában mit is takar ez stb.  – nagyon bele trafálhatsz !!
  4. Külföldi házasságkötésnél, az én esküvőmhöz egy helyi , az adott ország helyismeretével rendelkező profi rendezvényszervezőt keresnék.
  5. Csak olyan esküvőszervezőt keresnék aki saját maga ajánlja saját magát és nem közvetítőn keresztül. Belegondolnék abba, hogy ki a felelős valójában , ha valami nem úgy sikerül ahogy kértem ? A közvetítő vagy az esküvőszervező ? Hosszú és bonyolult szövevényes eljárás előtt állhatnék,
  6. Szóval még a saját hazánkban is elúszhatnánk az útvesztőkben , az árakban és nem egy külföldön tartandó esküvő szervezésénél  idegenül.
  7. Nem utolsó sorban a hozzáértés , a kompetencia , ami egy rendezvény szervezéséhez szükséges. Nagyon drága tud lenni egy hozzá értés nélküli útvesztő.

Most is egy esküvőszervező oldalát nézed.

Nem.  A PRÉMIUM csomagnál az érkezéstől kezdve a távozásig minden lépésednél melletted vagyok.  Végig kisérem és szervezem a legapróbb részletekig az esküvődet.

Mielőtt a szép , dekoratív esküvőd lesz Cipruson , előtte a  saját hazádban az Anyakönyvi Hivatalba bejelentkeztek , hogy össze akartok házasodni. Megcsináljátok a hivatalos papírokat és Ciprusra már úgy jöttök ki, hogy házasok vagytok. De ezt csak Te és a Párod plusz a kettő tanú tudja. Cipruson tartjátok a tenger mellett a gyönyörű esküvőtöket , a fotók is Cipruson készülnek.  Így senki nem fogja tudni , hogy már előtte házasok vagytok.  A szertartást Szertartásvezető fogja levezetni és nem Anyakönyvvezető. Így az álom esküvő megvalósul és  egy abszolút rátok szabott esküvői szertartás lesz.  Kaptok oklevelet a házasságkötésetekről. Megspórolhatjátok  a licence díjakat.

Örömhír , hogy a nászutatok is a szerelem szigetén Cipruson lesz. Hozhattok szülőket, testvéreket, barátokat  , akik a nyaralásuk alatt az esküvőtökön  veletek örülnek és gratulálnak Nektek. 

Szertartásvezetőt kérhettek akkor is, ha hivatalos esküvőt szeretnétek tartani Cipruson. Ebben az esetben a  hivatalos szertartás után következik az anyanyelveden egy gyönyörű egyedi szertartás ismét.

Praktikus és gazdaságos megoldás anyagilag is ez a fajta esküvő, mivel a licence díjakat, a hivatalos Anyakönyvvezető kiszállási díját megspórolhatjátok.

Igen. Mivel nagy kapcsolatrendszerrel rendelkezem.  29 éves utazás szervezői gyakorlatom van, tudom mire van szükségetek.

Csak segítek, azaz befoglalom a repülőjegyeteket, de fizetni nektek kell közvetlenül a légitársaság adott számlájára.

Kezd el szervezni az álomszertartást és írd le egyszerűen , hogy mi az elképzelésed. Sokat segít egy jó ajánlatnál , ha részletesen közlöd velem az álmaidat. Pontos árat csak az alap szolgáltatásokra tudok adni. Az alapszolgáltatás mindig a szervezési díj, kivétel a PRÉMIUM csomag.  Egyebekre mint helyszín ár, dekoráció , menyasszonyi csokor, torta stb. foglaláskor tudok adni számodra.

Miért? Mert Te döntöd el, hogy mire van szükséged. Én csak javasolok.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz

Mindenben a segítségedre leszek, akár milyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Az események és a hivatalokban is.

Már több, mint 16+ éve segítek fiatal pároknak a legcsodálatosabb szigeten megvalósítani életük egyik legfontosabb lépését, gyere és éld át a csodát te is.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat.

~ Eredményeink ~

0 +
Év
Tapasztalat Cipruson
0
Ügyfél
Világszerte
0
Sikeres
Esemény

~ Fotóalbum ~

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Add meg adataidat az egyeztetéshez

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Georgina Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 70 213-7212

E-mail

info@eskuvociprus.hu

Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!