Ciprusi Tengerparti Esküvő

Új ízek és ételek

Ciprusi esküvő - Catering

 

Esküvő Különleges Gazdag Ízvilágú Ételekkel 

Új Ízek és Ételek

 

A finom ételek , zamatos italok és a művészet úgy kapcsolódik össze , mint egy elválaszthatatlan szerelmes pár.  Cipruson az  elegáns , exclusive esküvőd megtartásához   széles menű ,  italválaszték és  első osztályú kiszolgálás vár benneteket .

A ciprusi esküvők fénypontja az esküvői lakoma.   Különleges étlapokat kínálunk az emlékezetes estére.  Legyen az esküvőd igazi Esküvő Cipruson .

A ciprusi konyha alapvetően mediterrán jellegű, hasonlít a görögre, de vannak benne közel-keleti és kis-ázsiai jellegzetességek is. A hangsúly a friss, helyi alapanyagokon van, bőségesen használnak fűszer és gyógynövényeket és kedvelik az olíva olajat.

A múltban költők és világutazók dicsőítették a sziget ízeit. Korunkban orvosok és életmód-tanácsadók is csatlakoztak a csapathoz , ami a mediterrán konyhát dicséri. A gabonafélék és a hüvelyesek, a nap érlelte gyümölcsök és zöldségek, a magas fehérjetartalmú halak,a sovány húsok és baromfifélék, az olíva olaj és a bor mindegyike nem csupán egészséges eledel, hanem ellenállhatatlan kísértés is egyben.

A vendégszeretet és a kedélyesség mélyen gyökerezik a ciprusi lélekben. Annyira mélyen, hogy a vendégek kiszolgálása valóságos népművészetté vált. Engedd hát szabadjára ízlelőbimbóidat, és merülj  el a ciprusi kulináris élvezetekben a ciprusi esküvődön is. 

 

 Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Szerezd meg az útmutatomat  és elküldöm a titkos linket.

 

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

Kapcsolat:

ITT

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!