Ciprusi Tengerparti Esküvő

Új ízek és ételek

Ciprusi esküvő - Catering

 

Esküvő Különleges Gazdag Ízvilágú Ételekkel 

Új Ízek és Ételek

 

 

A catering definíciója

 

A catering angol eredetű szó, mely jelentése tömegélelmezést jelent.  Jelen esetben az esküvői rendezvényekre, esküvői vacsorai menüre  kihelyezett étel- és italszolgáltatás .

Bővebben a cateringről a ti esküvőtök szempontjából

 

Az esküvői catering nem csupán az ételekről szól; ez az ünnep egyik legfontosabb eleme, amely összeköti a vendégeket és emlékezetessé teszi az eseményt. A gondosan összeállított menü és a szívből jövő vendéglátás tükrözi az ifjú pár ízlését és személyiségét, miközben egyedi élményt nyújt minden résztvevő számára.

Legyen  minden fogás tökéletes, tükrözze a ciprusi helyi specialitásokat és minden vendég elégedetten távozzon. Az ínycsiklandó ételek olyan élményt nyújtanak, amely túlmutat az ízélményen – a szeretet és az összetartozás érzését erősíti.

Ahogy az ételek illata betölti a teret, és az első falatok ízletes harmóniája megérinti az érzékeket, mindenki érezni fogja a különleges gondoskodást, amelyet a pár a vendégei iránt tanúsít. A kiváló catering nem csak az étkezést teszi emlékezetessé, hanem hozzájárul ahhoz a varázslatos hangulathoz, amely egész este kitart.

Nagyon szép vacsora helyszínt  kínálunk. A vacsora helyszínén van a torta bontásának ceremóniája is, ami kiemelkedő szertartása az esküvőnek. A tortáról és a jelentéséről itt olvashatsz »

A Ciprusi esküvőkön, kizárólag olyan éttermet ajánlunk nektek, ahol felhőtlenül ünnepelhettek, akár ketten vagytok, akár együtt a családdal! 

 

 Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Szerezd meg az útmutatómat  és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

info@eskuvociprus.hu

Kérj ajánlatot: 

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!