Ciprusi Tengerparti Esküvő

Szállodák Cipruson az esküvődhöz

Legszebb esküvők a ciprusi esküvők – az egyetlen szerelem szigetén a világon. Nem létezik más szerelem szigete a világon, csak Ciprus szigete!

 

Igazán emlékezetessé szeretnéd tenni az esküvőd napját?

Esküvő   Cipruson, a szerelem szigetén, Aphrodité a Szerelem Istennőjének szülőhelyén! A helyszínek gyönyörűek, ha valami örök , nagyon szép  és értékes  élményt szeretnél nyújtani szeretteidnek és önmagatoknak, esküvői szertartása alkalmából hívjatok vendégeket erre a mesés szigetre.

Cipruson a szállodák tökéletesen felszereltek az esküvők lebonyolításához, a felkészüléstől kezdve, a templomi szertartáson keresztül, a lakodalom lebonyolításáig. A nászutat sem kell külön terveznetek , mert már a mesés nászutas helyszínen vagytok.

 

Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Szerezd meg az útmutatomat  és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

Kapcsolat:

ITT

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!