Ciprusi Tengerparti Esküvő

Ezüst esküvői csomag

Esküvői csomag

Ez a gyönyörű ezüst esküvői csomag  nem fakul, inkább fényesebb lesz az életetek folyamán.  

9 Ezüst Szolgáltatás a Csomagban 

 

Ceremónia magyar szertartásvezetővel

 

A csomag tartalmazza az okleveles szertartásvezetői szolgáltatást. Olyan szertartási beszédet kaptok ami a saját történetetekről szól . Ilyen szertartási beszédet hivatásos Anyakönyvvezetők sajnos nem tudnak tartani , mivel őket köti a jogszabály. Az esküvői szertartási beszéd szertartásvezetővel egy különleges eseményt tár elétek. A szertartási beszéd megírását veletek együtt , a Ti történetek alapján szerkesztem meg. Így lesz felejthetetlen és emlékezetes az esküvőn kimondott IGEN.  Fogtok rá emlékezni még 50 év múlva is.

 

Fodrász

Szolgáltatás 2. 

Ezen a napon biztos a legszebb akarsz lenni és a szép ruha mellett fontos a tökéletes        frizura . Csomagunk tartalmazza az esküvői frizura elkészítését is, mivel az esküvő napján az arcodnak  és a frizurádnak is tökéletesnek kell lennie. Az esküvői frizura minden esetben speciálisabb, hiszen kifejezetten erre az alkalomra készül.  Oly sokféle esküvői frizura típus és variáció létezik, nem beszélve a díszítő elemekről, hogy mindenképpen a fodrász szakértelmére és kreativitására van szükség a tökéletes esküvői frizura elkészítéséhez.  

Ezek figyelembe vételével elkészülhet az a frizura, amely valóban emeli a megjelenésédet mint Menyasszony és kiemeli a szépségedet, mely harmóniában lesz a  karaktereddel, hogy magabiztos és  tündöklő légy. 

 

Smink

Szolgáltatás 3. 

Ezen a napon biztos a legszebb akarsz lenni és a szép ruha mellett fontos a tökéletes frizura , a gyönyörű arc egy csodálatos  sminkkel . Egy menyasszony akkor tündököl a legjobban, ha magabiztos, és akkor lesz igazán magabiztos, ha szépnek érzi magát.  Esküvői sminkesünk kiemeli  a szépségedet . Hogy mitől is lesz egy smink természetes, mégis ünnepiesen esküvői? – az apró részletektől, a fénytől és harmóniától!

A láthatatlan smink  az eredeti arcvonásodat nem fedi el , sem a száj , sem a szem nem lesz túlhangsúlyos és mégis gyönyörű leszel. Egy jól megformált szemöldök, és szépen kifestett szempilla tökéletesen kiemeli majd a  tekinteted. A sminkes a szállodai szobádban sminkel , így számodra kényelmes környezetben készíti el a stílusodnak megfelelően. 

Menyasszonyi csokor

Szolgáltatás 4. 

A menyasszonyi csokrod fogja  tükrözni  az egyéniségedet , izlésedet.  A csomaghoz számos különféle stílusban és összeállításban készült csokrokat ajánlunk a forma, évszak vagy akár stílusod szerint. A színvilág és az esküvő dátumának ismerete nagyjából körvonalazza a viráglehetőségeket , de a forma kiválasztásával még közelebb juthatunk a tökéletes menyasszonyi csokrodhoz. Összehangoljuk a stílusodat az egyéniségedet a csokor összeállításával. A csomag 10 szál szezonális  virágból összeállított szép kicsi  dekoratív menyasszonyi csokrot tartalmaz.

Pezsgő

Szolgáltatás 5.

Egy üveg finom helyi pezsgővel koccinthattok az IGEN kimondására. Megkínálhatjátok a Szertartásvezetőt  vagy hivatalos esküvőnél az Anyakönyvvezetőt is. A pezsgőt esküvői pezsgős pohárból isszátok meg.  A poharakat elvihetitek magatokkal emlékbe. 

 

Transzfer érkezéskor

Szolgáltatás 6. 

Megérkeztek a szigetre és a repülőtéren várlak benneteket.  A repülőtérről VIP taxival fogtok tovább utazni a szállodába , ahová a szállást foglaltuk. A csomag tartalmazza oda úthoz a transzfert.

 

 Repülőjegy, szállásfoglalás koordinálása

Szolgáltatás 7. 

Ez a rendezvényszervezésnek a  kiegészítő tartalma . A szabadidő megszervezése ahhoz , hogy  Cipruson az  eltöltött időszak akadályozó tényezőktől mentes legyen, egy  sarkalatos szervezési kérdés. Ezt ajánlom fel kiegészítésként a csomag ezen részének szolgáltatásával. A szervezéssel az utazás és az esküvő tevékenységeit, részeit egy irányba állítom, hogy  az  meg is valósítsa  a kívánt célt, hogy a szolgáltatás  hatékonyan valósuljon meg.  Végzetes hibákat kerülünk el vele. A  külföldi esküvőnél összehangoljuk, egyeztetjük a tevékenységeket, a szabad esküvői helyszíneket, az egyező  időpontoknak megfelelően  segítjük a  szállásfoglalásokat. Szabadidős és szórakoztató  programokat állítunk össze , hogy a nyaralás is emlékezetes legyen. 

Csomag díja : 1. 600 EURO

Jegyzet:  A hivatalos polgári ceremóniához a  licence díjakat  nem tartalmazza

 

Szerezd meg az útmutatomat  az esküvődhöz és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

E-mail

eskuvodorival@eskuvocipruson.com

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!