Ciprusi Tengerparti Esküvő

Extra szolgáltatások a csomagokhoz

Kedves Jegyespár! Tekintsétek át, hogy az egyes csomagok mellé milyen plusz szolgáltatásokat tudok biztosítani számotokra.

 

A szűz pergola és a ceremónia helyszín dekorálása

 

Varázslatos dekorálással gyönyörű esküvői helyszínt teremtünk a szűz  Pergola dekorálásával.   Az esküvői helyszín az a terület ahol fel van állítva a szűz pergola , amit a csomagotok tartalmaz.  Na de , – ezt is fel kell dekorálni, hogy esküvői megjelenés legyen !  A  feldiszített esküvői pergola lesz a gyönyörű  esküvői kaputok.  A dekorációt különböző árakon lehet megrendelni.  Ez abszolút a pénztárcátoktól függ.  Számításba kell venni, hogy a szép fotókhoz, videókhoz és az egész hangulat ünnepélyessé tételéhez szükséges a gazdag , elegáns gyönyörű dekoráció. Dekorációra művirágokat vagy élővirágokat , bevonuló szőnyeget, lámpákat  és egyéb dekoráló és esküvői kiegészítőket tudunk biztosítani számotokra.   

Az arany és Gyémánt csomagok megrendelésekor a dekorációra kedvezményt biztosítunk. Minél gazdagabb a dekoráció annál kedvezőbb a díja és a látvány pedig csodálatos lesz. 

 

Videófilm és highlights

 

Az esküvőtök megörökítése egy  életre szólóan elmaradhatatlan  része ennek a kivételes napnak. A videófilm  a ceremóniáról – amikor kimondjátok a boldogító IGEN-t  vagy az  egész esküvői napról  vagy egy fantasztikus  highlights produkció garantáltan , még 50 év múlva is felejthetetlen szerelmes órákat fog előidézni számotokra. Nem mindenkinek vannak gyönyörű tengerparti  esküvői fotói és filmjei ami büszkeséggel tölt el majd benneteket. 

A videó filmek hosszabbak és a teljes hanganyagot is tartalmazzák. Hogy milyen hosszú legyen a videó és mit tartalmazzon ( ceremóniát a teljes szöveggel , vagy az első táncot, vagy a torta bontását stb ) azt Ti határozzátok meg. Megrendeléksor ezt jelezni érdemes. 

Példaként ez egy highlights produkció:

 

Esküvői torták – speciális , dekoratív  többszintes esküvői torták 

 

Csomagotok tartalmaz egy kisméretű  négy személyes  tortát.  Viszont az egész ünnepet feldobhatjuk az esküvői torta külön kiemelésével.  Vagy amikor nagyobb létszámmal érkeztek és vendégeitek vannak. Ilyen létszámnál  természetesen nem elég egy kicsi torta amit a csomagotok tartalmaz.   A tortát helyezzük afigyelem központjába! Gyönyörű tud lenni a két – három szintes esküvői torta.  Tapasztalatom az , hogy a legtöbb esküvőnél ez egy fontos szempont a pároknak. Élmény amikor a gyönyörű nagy torta ott áll előttetek és belemerítitek a tortavágó kést az első szerelmes szelet kivágásához. Gyönyörű fotók készülnek a tortával .  

 

Esküvői ruha bérlése, vásárlása 

 

Ahhoz, hogy esküvői ruhát vegyél Cipruson vagy akár csak béreljél , – kicsit több időre van szükség a Cipruson való tartózkodásotokra.  Tudom ez  lenne a legkényelmesebb megoldás , – viszont akkor  számolnotok kell azzal, hogy  hosszabb tartózkodási időre lesz szükségetek  külföldön . A válogatáshoz, próbákhoz vagy esetleg a méretre való  igazításhoz idő kell.  Viszont szebbnél szebb esküvői ruhák és vőlegénynek öltönyök várnak rátok.

Attól nem kell aggódnotok, hogy egyedül ezt hogyan oldanátok meg, hol találnátok az üzleteket  , meg egyáltalán hogyan állnátok neki ennek a problémának a megoldásához.  – Én elkísérlek benneteket ezekre a helyekre! 

Bármelyik esküvői csomag megrendelésekor az összes extra igényt kielégítő lehetőséget ajánlani fogom és akkor már tudom az árakat is közölni számotokra.

 

Szállásfoglalás intézése

 

Az esküvői csomagban a szállásfoglalás korrdinálását nyújtom csak számotokra.  Ezzel a külön szolgáltatással viszont be is tudom részetekre foglalni.  Az esküvői helyszín és a szálloda egymástól való távolsága legyen jól megközelíthető . Nem mindegy , hogy a szálloda milyen távolságra van a ceremónia helyszínétől.  A szállodát úgy foglalom be , hogy az esküvői helyszín  könnyen megközelíthető távolságra legyen.  Természetesen ez egy fizető szolgáltatás én csak a koordinálásban veszek részt. 

 

Szabad programok összeállítása

 

Ciprus gyönyörű sziget, így nem maradhat el a kirándulás , barangolás , a szórakozás a szigeten . Szervezett programokat ajánlok magyar nyelvű idegenvezetővel.

Egyéb kéréssel a megrendelőim részére készen állok. 

 

Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

 

Szerezd meg az útmutatomat  és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

info@eskuvociprus.hu

Kérj ajánlatot: 

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!