Ciprusi Tengerparti Esküvő

Alap – Basic esküvői csomag

Esküvői alapcsomag

Alap – Basic Esküvői Csomag

Ez az esküvői csomag a szervezéssel , az adminisztrációval járó gondokat veszi le a vállatokról. Hogyan NE legyen elutasítás a hivatalokban. Egyéni szervezéshez ajánlom ezt a csomagot , amennyiben a teljes esküvőt  magatok akarjátok megszervezni  és ahhoz csak egy induló segítség kell.  Ajánlom akkor , ha rendezvények szervezésében járatosak vagytok, beszéltek minimum angolul, vannak kapcsolataitok , – akkor ez Nektek való csomag.  Tehát csak akkor válaszd ezt a csomagot  , ha csak az elindulásban , a hivatalos eljárásban kéred a segítségünket és minden mást egyénileg tudsz megszervezni. 

Mivel kezdődik a Ciprusi  Esküvő szervezése?  Mindig egy megerősített dátummal! Kell egy foglalt , visszaigazolt esküvői dátum.

Mit kell tenned első lépésben?

Add meg  a kívánt dátumot a házasságkötésre . Foglald le a dátumot nálunk és megkapjátok az esküvőtök dátumának megerősítését, le lesz foglalva az időpont.   

Mennyibe kerül az esküvő Cipruson ?   Ennek az egyszeri költség díja: 290 €

Elérhető kedvezmény 10 % 

Mit tartalmaz az ár ?   

Esküvői szertartásra az időpont foglalását,  megerősített dátumot a szertartásra, Ciprusi hivatalokban a személyes eljárást, a szükséges jogi dokumentumok összeállítást a házassági engedély beszerzéséhez , dokumentumok ellenőrzése és a szükséges hiánypótló dokumentumok listájának összeállítása , házassági engedély beszerzése. 

Így mielőtt Ciprusra érkeztek , előkészíthetitek  azokat a jogi dokumentumokat  amelyeket a városháza igényel. Ezen dokumentumokat eljuttatjátok részünkre e-mail-ben .  Mi a dokumentumokat  helyszínen ellenőriztetjük , amit a Hivatal és jóváhagy vagy elutasít .

Ahhoz , hogy Ne legyen elutasítás ! – a díj tartalmazza a szükséges dokumentációk listájának összeállítását is , és az esetleges hiánypótló dokumentumokat megkérjük Tőletek . Elküldjük  a városházára. Veletek folyamatos  a telefonos konzultációban vagyunk. Tehát minden rendben lesz mire  az esküvőtökre érkeztek. 

Milyen más hivatalos költségek lesznek Ciprusi esküvőmhöz? Mivel kell kalkulálni?  

Városházi polgári hivatalos esküvőhöz a kötelező licence díj , a házasság anyakönyvi kivonatnak a hitelesítése a ciprusi minisztérium által  , hitelesített házassági anyakönyvi kivonatnak a postázásának díja.

Egyéni díjak lesznek még pluszban saját beszerzéssel : Esküvői kapu , dekoráció , csokrok, ruha, torta , fotós , pezsgő az IGEN kimondására stb

 

Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Szerezd meg az útmutatomat  és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

Kapcsolat:

ITT

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!