Ciprusi Tengerparti Esküvő

Titkos link

 

Helló Szia kedves Jegyespár, 

 

Bizonyára olvastad a bemutatkozásunkat. Hidd el jó helyen jársz! Ügyes voltál és rátaláltál a honlapunkra. Kapcsolatba léptél velünk és ez nagyon megtisztelő számunkra. Cserébe nagy figyelmet fogunk  szentelni Neked. Ezzel az üzenetünkkel segítséget kínálunk a részedre / részetekre, amiért a bizalmatokba fogadtatok.

Üzenetünk rövid, de reméljük a tartalma segíteni fog az elején az eligazodásban. 

A Cipruson tartandó esküvő egy külföldön kötött házasságkötés. Kicsit másképp kell hozzáállni a külföldön kötött házasság szervezéséhez, mint egy hazai esküvő szervezéséhez.

Az első  és a legfontosabb, hogy tudatosítsátok magatokban és egymás között, hogy ez a Ti Esküvőtök!
Legyen ez egy tiszta és szilárd elhatározás. 

Talán legyen az első adat amit átadunk, egy KULCSADAT, ami köré tudjátok csoportosítani az összes többi adatot.  Ezzel  az egy kulcsadattal beléptek az esküvőszervezés legfontosabb részébe és eköré kell majd csoportosítanotok minden további igényeiteket, lehetőségeiteket amivel rendelkeztek. 

Miután eldöntöttétek, hogy összekötitek az életeteket hivatalosan is és összeházasodtok, állapodjatok meg egymás között  azokban a kérdésekben, amelyeket mindenképpen fontosnak tartotok az esküvőtökkel kapcsolatosan. Ez azért hasznos, mert mindig kell lennie egy konkrét és egyazon elképzeléseteknek az esküvőtökkel kapcsolatosan. Legyen közös realitásotok, hogy mit is szeretnétek. 

Majd ha megtaláltátok a közös realitásotokat, közös nézőpontotokat, növekedni fog a kommunikációtok egymás felé és egyre jobban fogjátok imádni egymást a szervezés közben is és egyre türelmesebbek lesztek egymáshoz az esküvő szervezés özönében.

Szánjatok erre egy nyugodt estét otthon, készítsetek egy finom vacsorát, aztán elő a jegyzetfüzettel és kezdődjön a tervezgetés.

Ne feledjétek az esküvőtők a Ti napotok! A szervezés során az első legfontosabb alapszabály: ez a Ti esküvőtök lesz! Ez a kulcs adat. 

A Ti esküvőtök lesz    A Ti álmaitok szerint  

 

Amikor bejelenti valaki, hogy esküvőre készül és külföldön szeretné tartani az esküvőjét, akkor a  családban és a baráti körben hirtelen nagyon sokan szeretnének segíteni, tanácsokkal ellátni benneteket. Mindenki, mindent jobban fog tudni, mint Ti. 

Ennek ellenére ez egyrészt jó, hiszen a tapasztalatok alapján néhány hiba kiküszöbölhető, másrészt viszont kevésbé jó, hiszen minden esküvő más és más – és az nem a Ti esküvőtök amit más esküvőkből kiemelt elemekből raktok össze. 

Érdemes utána nézni, tapasztalatokat, ötleteket gyűjteni és kiszűrni azokat a tényezőket, amelyek megfelelnek a ti saját elképzeléseiteknek is.

A nagyon divatos külföldi tengerparti esküvők egyedi szervezést igényelnek. Egyszerű példa: a tengerparti esküvőnél a menyasszonyi ruhák fazonja, stílusa is más mint egy hazai esküvőn, beleértve az esküvői cipőket is, és még a sminket is, ami teljesen más a meleg miatt mint egy hagyományos smink. 

Merjetek egyedinek lenni! 

 

Ma az esküvői piacon a szolgáltatások özönével találkozhatunk, és  minden évben új trendek jelennek meg. Mindenkit  arra biztatunk, hogy merjen egyedi lenni, merjétek belevinni a saját egyéniségeteket az esküvőtökbe. 

A hagyományok tisztelete és az ezzel kapcsolatos elvárások, a sokszor már silány kínálat nagyon sok éven át uniformizálta a hazai esküvői kultúrát. 

Egy tengerparti esküvő más értékrenddel bír. Az elmúlt években már elmondhatjuk, hogy a kreatív tengerparti  esküvőknek is csak a fantázia, a képzelet és nem utolsó sorban a pénz szab határt.

Éljetek a lehetőséggel , hiszen ez a Ti napotok!

 

Kulcsadat használata az esküvőszervezéshez 

A  kulcsadat ami körül kell csoportosítani minden további elképzelést ez:

 A Ti esküvőtök lesz!   A Ti álmaitok szerint!

A legelső dolog amit tisztáznotok kell, hogy milyen jellegű esküvőt szeretnétek?

Mi az ami számotokra fontos szempont, ami megadja a Ti érzelmeiteket, ami azt „ zenéli” , hogy ez Rólatok szól. 

  1. Romantikusak vagytok? 
  2. Hagyomány tisztelők vagytok? 
  3. Család tisztelő és család szeretők vagytok? 
  4. Modern vagy a klasszikus stílus illik Rátok? 
  5. Vallásosak vagytok és Isten előtt kötött eskü fontos számotokra ?  

Meg számos más fontos kérdés, ami Rátok jellemző. Ez az esküvő értetek van, rólatok szól – Ti vagytok a jegyes pár.

Példaként említek néhány gondolatot, ötletet: 

Polgári esküvőt szeretnétek egy szép városházi teremben és az esküvő utáni jelenetekre szeretnétek inkább többet áldozni. 

Vagy inkább abban gondolkodtok, hogy a szertartás helyszínéről pld. lovaskocsival Just Married felirattal távoztok, és profi fotósra vágytok aki felejthetetlen képeket készít rólatok a csodálatos tengerparti helyszíneken is,- gondoljátok át. 

Szeretnétek egy gyönyörű videót is, amin láthatjátok magatokat még 50 év múlva is szinte élőben?  Vagy egy gyönyörűen feldíszített tengerparti exclusive helyszínre vágytok gazdagon dekorálva. Ezek álmok és valóra válhatjátok és akkor a célotok megvalósul.  Legyetek reálisak. 

Honlapunkon a Tudnivalók link alatt https://eskuvociprus.hu/kerdesek-es-valaszok/ sok egyéb kérdésre kaptok választ. Másik esküvői  honlapunkat is nézzétek meg: https://www.eskuvocipruson.com/ 

Nézz körbe ezeken  a honlapokon.

Velünk az álmaitok valóra válnak és garantált a boldogságotok.

  • Mikor legyen az esküvőtök? 

Tűzzétek ki a tervezett időpontot.  Viszont ez a javaslatunk: 

Ne jelöljetek ki fix dátumot, inkább csak egy hónapot. Ez a szervezést nagyban megkönnyíti majd, hiszen nem zárjátok ki azokat a lehetőségeket amikor olcsóbb a repülőjegy vagy olcsóbb, akciós szálláslehetőség van és főleg a ceremónia helyszíne legyen szabad a tervezett időpontra. 

  • Milyen helyszínen legyen az esküvőtök?

Válasszátok ki a helyszínt, ahol az esküvőtöket szeretnétek tartani. Ez különösen azért fontos, mert mindegyik helyszín más és más lehetőséget kínál. Az esküvői helyszínek különbözőek és ezzel párhuzamosan az ár-érték arányuk is.

  • Milyen létszámmal akartok számolni?

Írjátok össze a szülőket, rokonokat, akiket feltétlenül meg kell hívni, barátokat akiket szeretnétek, hogy az esküvőtökön ott legyenek. Nagy élmény amikor a szeretteitek is az esküvőtökön van.

  • Hogyan lehet megvalósítani, hogy akár 30 fő is ott legyen az esküvőtökön, ami Cipruson a Szerelem Szigetén, tehát külföldön lesz?   

Erre csak egy motiváló válaszom van. A vendégek meghívása számukra nyaralás is egyben, Nektek pedig a nászutatok is egyben. Így ez nem csak egy csodálatos esküvő, hanem egy felejthetetlen nyaralás is. Amennyiben csinálsz egy számítást, hogy mennyibe kerülne az esküvőd és csak az esküvőd Magyarországon nagy vendégsereggel, vacsorával együtt látni fogsz egy  nagy számot és ehhez add hozzá azt sok napot amit a szervezéssel kell eltöltened és add hozzá azokat a stresszes órákat amit arra áldozol, hogy minden megfelelően történjen. Ott legyen időben a torta és olyan helyen tárolják a tortát a torta felvágásáig  ahol nem olvad meg a finom csoki máz, vagy legyen elegendő szék, az Anyakönyvvezető időben megérkezzen és sorolhatnám azt a sok háttér munkát amit egy szervezőnek el kell végeznie, hogy minden időben és flottul történjen meg. 

Gondoljátok végig, hogy a vendégek költségéből mennyit tudtok Ti áldozni vagy egyáltalán tudtok-e áldozni az utazásukhoz!

Kérjétek nászajándékba a saját utatokat, kérjétek nászajándékba a különleges esküvői extra szolgáltatások csomagjait, kínáljátok barátaitoknak a nyaralás lehetőségét.

  • Egyházi szertartást is szeretnétek?

Állapodjatok meg, hogy szeretnétek-e egyházi szertartást, és ha igen válaszoljatok nekem arra, hogy milyen felekezetűek vagytok?
A magyar jog és a ciprusi jog is törvényes házasságkötésnek a polgári esküvőt fogadja el. Cipruson a polgári esküvőt követi az egyházi esküvő.

Mire  ennek az estének a végére értek, a legfontosabb kérdésekre már tudni fogjátok a választ. Tudni fogjátok:

• Mikorra tervezitek az esküvőt
• Milyen jellegű esküvőt szeretnétek
• Hány vendéggel számoltok 
• Van-e  erre megfelelő keretetek

És még sok más következő kérdést tisztán fogtok látni.  A  fentiek a legfontosabbak az első lépésekhez.

Ezek a kérdések azok , amit én felszoktam tenni első körben a hozzám forduló pároknak és később erre az alapra építjük fel az esküvő többi elemét.

UTÓSZÓ

Ha a fentiekkel hozzájárultam ahhoz , hogy álmaid megvalósulásához adtam ihletet, – akkor már volt értelme a leírtaknak. Örömmel veszem az esküvődről szóló elképzeléseidet, kérdéseidet.

Éljen az ifjú pár !
Mr & Mrs

pastedGraphic.png

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk. Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Gina 

Cyprus – Limassol

Event Organizer – Wedding Planner

Kapcsolat: 

info@eskuvociprus.hu

Kérj ajánlatot: 

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!