Ciprusi Tengerparti Esküvő

Esküvői szertartásvezető 2. rész

Esküvői szertartásvezető

Esküvői szertartásvezető  2. rész

 

Miben tudok a segítségedre lenni mint szertartásvezető ?

A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen és kizárólag csak a pár fantázia szabhat neki határt. Én abban tudom a párokat segíteni, hogy semmi esetre se kössenek kompromisszumokat , azaz ne kössenek kölcsönös engedményeket az esküvőjük érdekében , ne legyenek megalkuvóak az esküvői dátummal , az esküvői helyszínnel , mert ezzel befolyásolhatják az egész esküvő kimenetelét, értékét.  Ne legyenek megalkuvóak a dekorációval , az esküvői egyéb kellékekkel kapcsolatosan . A meghitt és ünnepélyes szertartásnak részesei kell , hogy legyenek , mert minden  megalkuvás meghatározza az esküvő további részét. Ez a párok esküvője  – az Ő esküvőjük . Nem mindegy milyen lesz a szertartás , hogy indul maga az esküvő , milyen lesz utána pld. a lakodalom , milyen lesz a hangulat és milyen emlékeket visz magával a pár az életük további éveire és majd a  gyermekeik részére mit hagynak emlékbe .Külföldön tartandó esküvőnél  feltétlenül javasolom a szertartásvezetői szolgáltatás igénybevételét.

Mikor kell lefoglalni az esküvői szolgáltatókat?

Úgyan úgy mint a többi szolgáltató, tehát a ceremónia mester , dekoros, a cukrász , a fotós akik a pár igényeit mind teljesítik  a szertartásvezető is pontosan úgy működik.  Időnaplót vezet és foglalt vagy szabad időpontjai vannak . Sok esetben már kettő évre előre kell foglalni szolgáltatókat az esküvőkre. A jó szolgáltatók határidőnaplója hamar betelik.  

Külföldi esküvőnél hányszor találkozik a pár a szertartásvezetővel vagy az esküvő rendezőjével ?

Ez változó . A tapasztalataim alapján ami 16 év gyakorlat , írásban , e-mail-ben telefonon  , skype beszélgetésen gyönyörűen működik. Ez a szertartásvezető és az esküvő rendezőjétől függ . Hiszen ez egy bizalmi állapot . Nagyon fontos a szimpátia és ez az ajánlatokból , beszélgetésekből kitűnik. Van lehetőség személyes találkozókra is  természetesen. E-mailben megkapja tőlem a pár a kérdéseket . Készítek egy szerkeszthető dokumentumot vagy már előre is el van készítve sok esetben konkrét alapvető kérdésekkel az ajánlatkérőlap , melyben tudok én is tájékozódni az alapvető igényekről.  A tematika , hogy mi legyen a vonzó az esküvőben a pár részére , min legyen a figyelem amit ki kell emelni. Itt lehet a stílus , a színvilág meghatározása , szeretnének-e fogadalmat tenni, milyen legyen a szülőköszöntés stb.  Az esküvőt minél személyesebbé kell tenni , melyhez az is tartozik , hogy a szertartásvezető minél személyesebb történet köré tudja  felépíteni az egész szartartást.

Mikor kell a párnak elmennie az anyakönyvi hivatalba ?

Itt megemlíteném  ismét az egyházi szertartásokat mivel nem minden esetben fontos , hogy a polgári szertartás előzze meg az egyházi cerebrálást , kivéve az evangélikus és református esketést.  Hogy mikor végzi el a pár ezt a feladatot három vagy négy hónappal előbb vagy egy héttel előbb az teljesen rájuk van bízva. A szertartásvezetőnek viszont a házassági anyakönyvvi kivonatot mint törvényes okiratot a szertartás előtt be kell mutatniuk.

A szertartásvezetők díjszabása

A szertartásvezető egy szolgáltató és minden szertartásvezető más-más díjszabással dolgozik. Általában a konkrét díj megegyezik az anyakönyvvezetők díjával , amihez még a kiszállási díj jön hozzá.

Tanácsom az esküdni kívánt pároknak

Kezeljék az esküvőjüket fontos momentumként . Az esküvőt a szertartáson elhangzott fogadalmak teszik értékessé. Ezeket a pillanatokat szenvedéllyel , őszinteséggel , őszinte szeretettel kell megélniük. Egy életre szóló élmény kell hogy legyen. A szertartásnak , fogadalomtételnek  méltónak kell lennie az eseményhez .  

Te Megálmodtad …Én Életre Keltem 

                                     Keress bizalommal                                              

Mindenben segítségedre leszek, akármilyen fantáziadús elképzelésed is legyen.

Szerezd meg az útmutatomat  és elküldöm a titkos linket.

Útmutató a fantasztikus tengerparti esküvőhöz​

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

info@eskuvociprus.hu

Kérj ajánlatot: 

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!