Ciprusi Tengerparti Esküvő

Házassági évforduló

Házassági évforduló 

a sikeres házasságok megerősítésére.

A házasságotok  megerősítése egy olyan alkalom, ami a kezdetek  vissza hozatala.

Ez egy  megismételt fogadalomtétel annak a pillanatnak a vissza hozatalára , amikor  legelőször kimondtátok az IGEN-t egymásnak.

Amikor kimondtátok legelőször  10 évvel ezelőtt az IGEN-t  , ennek az életnek a leélésére , hogy egymást válasszátok és egymáshoz kötitek az életeteket .

Amikor kimondtátok az IGEN-t a jövővel kapcsolatosan  egy család alapítására és egymás választásával.

Ezt a pillanatot örökítjük és erősítjük meg egy újbóli IGEN kimondásával ,   – mert  az  így volt igaz.  Igaz volt a kezdetekkor kimondott IGEN és IGAZ most is , – jól választottatok. Sikeres a házasságotok.  

Ez az újabb megerősítés az újabb IGEN  megerősítése lesz a házasságotoknak. Jelentése ennek az , hogy boldogok vagytok , semmit nem bántatok meg és ismét csak így döntenétek .  

Házassági évforduló alkalmából az ismételt  fogadalom megerősítése alkalom a szerelmetek újra élesztésének. A szerelemnek nincs korhatára !

Különlegessége a fogadalom tételnek, hogy az ismételt szép esküvő tartása lehetséges részetekre egy arra méltó szigeten , ami csak egy van a világon és ez Ciprus , – a  Szerelem Szigete. Az újbóli, ismételt esküvő az alkalomhoz illően esküvői szertartásvezetővel történik . Ez  egy különleges szertartási forma sok meglepetéssel.

A fogadalomtétel   elegáns,  rendkívüli , valódi és  kihagyhatatlan élmény lesz a sikeres házasságok példájaként. Példa lesz a gyermekeitek részére is , hogy mit jelent egy boldog házasság.

 

Megtervezem & Megszervezem az eseményt a fantáziád alapján

 

Szeretnél szép ceremóniát, Hívd Dórit!

+36 30 693-6286

eskuvodorival@eskuvocipruson.com

 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

Kapcsolat:

ITT

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!