Ciprusi Tengerparti Esküvő

Az én filozófiám – esküvőszervezés

 Esküvőszervezés külföldön Cipruson 

 

Filozófiám: 

Ahhoz, hogy bármely rendezvény sikeres legyen, a házigazdáknak azaz a házasulandó párnak  ugyanolyan jó , gondtalan  időt kell eltölteniük az esküvőjük előtt és annak napján , mint a vendégeiknek, főleg ha külföldön kötnek házasságot.  

Attól függően, hogy mit szeretnétek, vállalom az esemény teljes rendezését vagy annak egy részét. Csak élvezhetitek azt, amiről álmodtatok, miközben időt, energiát és pénzt takaríthattok meg.
  
Bármennyire egyszerűnek tűnik  egy rendezvény, mégis szükség  van minden szempontot lefedő szervezésre, például esküvői helyszínekre, ételekre / italokra / finomságokra, valószínűleg zenére, fotós támogatására és legalább néhány alapvető dekorációra. Ennek az egyszerű ötletnek a kiindulási pontjaként átfogó javaslatokat készítettem, amelyek lefedik az esemény összes aspektusát.

A kész javaslatok szempontjából az a fontos, hogy csak a szolgáltatások köre különbözzön, és ne a kínált szolgáltatások minősége. Ugyanilyen fontos, hogy egyszerre tudjak alkalmazkodni a személyes stílusotokhoz, az esztétikához és költségvetésekhez.

Fontos szempont számomra , hogy én mint rendezvényszervező, esküvőszervező szélesebb körű szolgáltatást tudjak adni  mindenféle igényre. 

16 éve szervezek esküvőket magyar pároknak külföldön , –  Cipruson .  Mondhatom azt is , hogy az esküvők Cipruson magyar pároknak az én szellemi termékem .

Üzenem , hogy :

Fedezd  fel a luxust, ha egy profi és tapasztalt rendezvényszervezővel akarsz dolgozni 

… aki garantált szolgáltatásokat fog nyújtani számotokra , véd benneteket a piac “csapdáitól”, megmutatja a lehetőségeket , és tisztelettel és felelősségteljesen vezet benneteket a  garantált eredményhez.

Nézz meg egy pár videót és tanulmányozd a weboldalamat , majd  keress meg ha szükséged van rám. Sok sikert és boldogságot.  GeorginaGina

Kattints ide 

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Ciprusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Gina

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

info@eskuvociprus.hu

Kérj ajánlatot: 

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!