Ciprusi Tengerparti Esküvő

Titkos link

+36 30 693-6286 — eskuvodorival@eskuvocipruson.com

A Cipruson tartandó esküvő egy külföldön kötött házasságkötés. Kicsit másképp kell hozzáállni a szervezéséhez , mint egy hazai esküvő szervezéséhez.

Helló Szia,

Bizonyára olvastad a bemutatkozásomat. Hidd el jó helyen jársz ! Ügyes voltál és rátaláltál a honlapomra. Kapcsolatba léptél velem és ez nagyon megtisztelő számomra. Cserébe nagy figyelmet fogok szentelni Rád . Ezzel az üzenetemmel segítséget kínálok részetekre amiért a bizalmatokba fogadtatok.

Üzenetem rövid , de remélem tartalma segíteni fog az elején az eligazodásban . Talán legyen az első adatotok , amit nevezzetek el kulcsadatnak és ezzel az egy kulcsadattal beléptek az esküvőszervezés legfontosabb részébe és aköré csoportosítotok minden további igényeket, lehetőségeket. Miután eldöntöttétek , hogy összekötitek az életeteket, állapodjatok meg azokban a kérdésekben , amelyeket mindenképpen fontosnak tartotok az esküvőtökkel kapcsolatosan. Ez azért hasznos mert mindig kell lennie egy konkrét és egyazon elképzeléseteknek az esküvőtökkel kapcsolatosan. Majd ha megtaláltátok a közös reális vonalatokat , növekedni fog a kommunikációtok is egymás felé és egyre jobban fogjátok imádni egymást és egyre türelmesebbek lesztek egymáshoz az esküvő szervezés özönében.
Szánjatok erre egy nyugodt estét otthon, készítsetek egy finom vacsorát , aztán elő a jegyzetfüzettel és kezdődjön a tervezgetés.

Az esküvőtők a Ti napotok!  A szervezés során az első legfontosabb alapszabály: ez a Ti esküvőtök lesz !

A Ti álmaitok szerint !

Amikor bejelenti valaki, hogy esküvőre készül és külföldön szeretné tartani az esküvőjét , a családban és a baráti körben hirtelen nagyon sokan szeretnének segíteni, tanácsokkal ellátni benneteket. Ez egyrészt jó, hiszen a tapasztalatok alapján néhány hiba kiküszöbölhető, másrészt viszont kevésbé jó, hiszen minden esküvő más és más – az nem a Ti esküvőtök amit más esküvőkből kiemelt elemekből raktok össze. Érdemes utána nézni , tapasztalatokat , ötleteket gyűjteni és kiszűrni azokat a tényezőket, amelyek megfelelnek a ti saját elképzeléseiteknek is.
A nagyon divatos külföldi tengerparti esküvők egyedi szervezést igényelnek. Egyszerű példa, hogy a tengerparti esküvőnél a menyasszonyi ruhák fazonja, stílusa is más mint egy hazai esküvőn, beleértve az esküvői cipőket is.

Merjetek egyediek lenni!
Mára, amikor az esküvői piacon a szolgáltatások özönével találkozhatunk , amikor minden évben új trendek jelennek meg , mindenkit arra biztatok, hogy merjen egyedi lenni , merjétek belevinni a saját egyéniségeteket az esküvőtökbe. A hagyományok tisztelete és az ezzel kapcsolatos elvárások , a sokszor már silány kínálat nagyon sok éven át uniformalizálta a hazai esküvői kultúrát. Egy tengerparti esküvő más értékrenddel bír . Az elmúlt években már elmondhatjuk, hogy a kreatív tengerparti stílusú esküvőknek is csak a fantázia és a képzelet szab határt .
Éljetek a lehetőséggel , hiszen ez a Ti napotok !

Kulcsadat az esküvőszervezéshez:

A legelső dolog amit tisztáznotok kell , hogy milyen jellegű esküvőt szeretnétek?
Mi az ami számotokra fontos szempont , ami megadja a Ti érzelmeteket , amiből látszik, hogy ez Rólatok szól. Romantikusak vagytok? Hagyomány tisztelők vagytok? Család tisztelő és család szeretők vagytok? Modern vagy a klasszikus stílus illik Rátok? Vallásosak vagytok és Isten előtt kötött eskü fontos számotokra . Meg számos más , ami Rátok jellemző. Ez az esküvő Ti vagytok.

Példaként említek néhány gondolat ötletet. Polgári esküvőt szeretnétek egy szép városházi teremben és az esküvő utáni jelenetekre szeretnétek inkább többet áldozni . Vagy inkább abban gondolkodtok, hogy a szertartás helyszínéről pld. lovaskocsival Just Married felirattal távoztok, mert profi fotósra vágytok aki felejthetetlen képeket készít rólatok a csodálatos tengerparti helyszíneken is. Szeretnétek egy gyönyörű videót is , amin láthatjátok magatokat még 50 év múlva is szinte élőben . Vagy egy gyönyörűen feldíszített tengerparti exclusive helyszínre vágytok gazdagon dekorálva .

Honlapomon a Tudnivalók link alatt https://eskuvociprus.hu/kerdesek-es-valaszok/ sok egyéb kérdésre kaptok választ. Más esküvői  honlapjaim: https://www.eskuvocipruson.com/ és  https://www.tengerpartieskuvo.hu/ és https://szertartasvezetoeskuvore.hu/

Nézz körbe ezen a honlapon az egyedi helyszínek oldalon található helyszínek fotóin. Velünk az álmaitok valóra válnak és garantált a boldogságotok.

Mikor legyen az esküvőtök?
Tűzzétek ki a tervezett időpontot. Ha lehetőségetek van rá azt javaslom , hogy ne jelöljetek ki fix dátumot , inkább csak egy hónapot . Ez a szervezést nagyban megkönnyíti majd, hiszen nem zárjátok ki azokat a lehetőségeket amikor olcsóbb a repülőjegy vagy a szállás.

Milyen helyszínen legyen az esküvőtök?
Válasszátok ki a helyszínt , ahol az esküvőtöket szeretnétek tartani. Ez különösen azért fontos , mert mindegyik helyszín más – más lehetőséget kínál . Az esküvői helyszínek különbözőek és ezzel párhuzamosan ár-érték arányuk is.

Milyen létszámmal akartok számolni?
Írjátok össze a szülőket, rokonokat , akiket feltétlenül meg kell hívni, barátokat akiket szeretnétek , hogy az esküvőtökön legyenek. Nagy élmény amikor a szeretteitek is az esküvőtökön van.

Hogyan lehet megvalósítani , hogy akár 30 fő is ott legyen az esküvőtökön?
Erre csak egy motiváló válaszom van. A vendégek meghívása számukra nyaralás is egyben, Nektek pedig a nászutatok is egyben. Így ez nem csak egy csodálatos esküvő , hanem egy felejthetetlen nyaralás is.
Gondoljátok végig , hogy a vendégek költségéből mennyit tudtok Ti áldozni vagy egyáltalán tudtok-e rá áldozni? Kérjétek szülőktől nászajándékba a saját útjukat, kínáljátok barátaitoknak a nyaralás lehetőségét .

Egyházi szertartást is szeretnétek?
Állapodjátok meg , hogy szeretnétek-e egyházi szertartást, és ha igen válaszoljatok nekem arra, hogy milyen felekezetűek vagytok?
A magyar jog és a ciprusi jog is törvényes házasságkötésnek a polgári esküvőt fogadja el. Cipruson a polgári esküvőt követi az egyházi esküvő.

Tehát mire ennek az estének a végére értek , a legfontosabb kérdésekre már tudni fogjátok a választ:
• Mikorra tervezitek az esküvőt?
• Milyenjellegű esküvőt szeretnétek
• Hány vendéggel számoltok?

És még sok más következő kérdés amire tudnotok kell a választ, de a fentiek a legfontosabbak az első lépésekhez.
Ezek a kérdések azok , amit én felszoktam tenni első körben a hozzám forduló pároknak és később erre az alapra építjük fel az esküvő többi elemét.

UTÓSZÓ
Ha a fentiekkel hozzájárultam ahhoz , hogy álmaid megvalósulásához adtam ihletet , – akkor már volt értelme a leírtaknak. Örömmel veszem az esküvődről szóló elképzeléseidet , kérdéseidet.
Éljen az ifjú pár !
Mr & Mrs

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk.  Méghozzá a föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

Borókné Dóra

Cyprus – Limassol
Event Organizer – Wedding Planner

Elérhetőség:

+36 30 693-6286

E-mail

eskuvodorival@eskuvocipruson.com

Translate website »
Scroll to Top
Scroll to Top

Vár rád Cipruson a tengerparti álom

Egybe tudjátok kötni a nászutat az esküvővel és a nyaralással. Sokat spórolhattok amellett, hogy maradandó élményekkel tértek haza.

Iratkozz fel és szerezd meg az útmutatómat!