Ciprusi Tengerparti Esküvő

Menyasszonyi csokor és stílus

 

eskuvociprus.hu

 

Stílus –  egység – harmónia

A virág öltöztet.

Menyasszonyi csokor tükrözi a menyasszony egyéniségét, ízlését.

A menyasszonyi csokor szükségszerűen összhangban van a menyasszony termetével , a magasságával  valamint a menyasszonyi ruha hosszával,szabásával és természetesen a színével.  

A ruha színe alapvetően befolyásolja a virágok színválasztását. Számos különféle stílusban és összeállításban készült csokrokat ajánlunk a forma, évszak vagy akár stílus szerint. 

A színvilág és az esküvő dátumának ismerete nagyjából körvonalazza a viráglehetőségeket , de a forma kiválasztásával még közelebb juthatunk a tökéletes menyasszonyi csokrunkhoz. 

Stílus –  egység – harmónia

 

Esküvői csokrok

Az esküvő után az ifjú feleség a menyasszonyi csokrát  a lányok közé dobja és aki elkapja , annak lesz legközelebb az esküvője. Az esküvői csokor vagy dobó csokor , hasonlítson a menyasszonyi csokorhoz, legyen egyszerűbb , jellemzően körcsokor. 

Míg a menyasszony dísze a csokor , addig a vőlegényé a kitüző. A vőlegény kitüzője hagyományosan a menyasszonyi csokor  egy karakteres virágából készül. 

Legyünk  egységben , harmoniában.

 

Ciprusi Tengerparti Esküvő Szervezés

Kezd el szervezni az álomszertartást!

Cirusi Tengerparti Esküvő

Mi szervezzük a legromantikusabb ceremóniákat

Esküvő, nászút, nyaralás egyben amit kínálunk. A föld egyik legromantikusabb helyén, mely a legenda szerint az örök házasság és szerelem szigete.

Lehet bárhol az a tengerparti esküvő: Jamaican, Miami-ban, Thaiföldön, vagy a Bahamákon. De a Szerelem szigetén csak egy hely lehet és az Ciprus.

PO Box 52028

Amathus Ave,Sun City Complex, Shop 11

Limassol 8007 Cyprus

Chryciana Travel

Phone

+357 96 63 67 20

E-mail

info@eskuvocipruson.com

Scroll to Top